Senaste & Aktuellt

Gävlehantverkare gjorde unik murning i arkitektvilla – visas i Grand Designs

Marinel Isak Mereborg i Gävle är plattsättare och stenkonstnär. I år har han arbetat med ett projekt som kommer att visas i Grand Designs Sverige på TV4.

– Min murning är lite pricken över i för hela projektet, säger Isak.

Samarbete med DesignCement

Samarbetet med DesignCement inleddes under 2021 och utgör en nära partnerskap där vi agerar som leverantörer för Uppsala, Gävle och dess omgivande region. För mer detaljer om DesignCement, läs mer på deras hemsida. 

Exceptionell Hållbarhet med Forecreat Mikrocement

Vi är utbildade i användningen av Forecreat mikrocement - valet för de tuffaste miljöerna. Med en imponerande stenkänsla och oöverträffad hållbarhet, erbjuder Forecreat en unik finish som överträffar många konkurrenter.

Försäkrad av Trygg-Hansa

Vi värnar om våra kunder och deras trygghet. Därför är vi stolta över att meddela att vårt företags arbete är försäkrat av Trygg-Hansa. Detta betyder att ni kan känna er helt trygga när ni anlitar oss.

Trygg-Hansa är en ansedd och pålitlig försäkringspartner som skyddar oss och er i händelse av oförutsedda händelser. Er säkerhet är vår prioritet, och med Trygg-Hansa som vår försäkringsleverantör kan ni lita på att vi tar ert förtroende på största allvar.

Vår filosofi

Anlita oss för badrumsrenovering

Gävlehantverkare gjorde unik murning i arkitektvilla – visas i Grand Designs

En trygg och kunnig partner från idéstadiet till slutförandet.

För oss är det viktigt att estetik och miljö hänger ihop. Vi vill skapa miljöer som ger energi – dag efter dag! Därför tar vi oss tid att lyssna till dina idéer och önskemål för att förstå vad du vill uppnå med ditt projekt. Utifrån det och med hjälp av vår gedigna kunskap hittar vi tillsammans den bästa lösningen för dig. Vi har mer än 20 års erfarenhet inom nybyggnation och renovering och är experter på plattsättning, murningsarbeten och microcementering. När du anlitar oss kan du lita på att du får ett kvalitetsarbete.

När det gäller nybyggnationer och tillbyggnationer har vi inom företaget en mycket kunnig och kompetent kontrollansvarig, med över 10 års erfarenhet. Vi kan utföra arbeten i Gävle med omnejd samt i Sandviken och Uppsala. Varmt välkommen att höra av dig till oss!

Följ oss i sociala medier!