Levandestenar.nu

Vi renoverar med microcement

Vill du ha microcement i ditt badrum?

Hos oss får du hjälp att renovera ditt badrum med microcement, som garanteras hålla längre och är enklare att förnya än kakel och klinker. En av de största fördelarna med microcement är även att det är så mycket enklare att hålla rent, eftersom det är fogfritt. Microcement är en helt fantastisk produkt både för inom- och utomhusbruk på golv, väggar och våtutrymmen. Det har flertalet unika egenskaper såsom ett flexibelt material som är stryktåligt, lätt att hålla rent och det ger alltid ett helt unikt resultat. Det finns oändliga möjligheter med färger, texturer och ytbehandingar. När microcementen härdar får man en slitstark betongliknande yta men som är helt överlägsen vanlig betong. Har du ett badrum som är i gott skick men med ett tråkigt utseende som du vill förnya? Då är microcementering valet för dig. Det kan placeras direkt på kakel och klinker utan att du behöver riva ut det gamla ytskiktet. Microcement kan även användas i kök och på till exempel hallgolv. Kontakta oss för att se vad vi kan erbjuda. Vi lämnar alltid 10 - års garanti på hållbarheten. Bra både för dig och miljön!

Varje projekt är ett unikt arbete som vi är stolta över att kunna leverera. Läs fler recensioner på:

Positiva: Kvalitet, Professionalism

Vi anlitade Levandestenar för att lägga golvvärme och klinkers i tvättstuga, lägga microcement vid groventré samt eldstadsplan vid braskamin även den av microcement. Proffsigt utfört arbete. Kan varmt rekommendera Levandestenar.

– Sven Åke Edström


Hallgolv

Jag var på semester med familjen en vecka. Då fick jag hallgolvet kaklat med värmegolv och el installation. När jag kom hem var allt i toppskick städat rent och snyggt.. Tack så mycket för en väldigt smidig lösning..

- Mvh Olle

Följ oss i sociala medier!