Levandestenar.nu

Anlita oss för badrumsrenovering

Dags att fräscha upp badrummet?

Kom till oss med dina idéer. Vi hjälper dig hitta det bästa alternativet för ditt badrum och för oss är det även viktigt att vi skapar en miljö som ger energi. Vi sätter plattor, kakel och klinker. Du får ett väl utfört arbete som uppfyller alla krav inom branschen. Du får givetvis godkänd våtrumsdokumentation efter utfört arbete och ett Säker vatten-intyg på alla vatteninstallationer. Hos oss kan du vara trygg i att vi alltid gör ett kvalitetsmedvetet arbete oavsett vad det gäller. Vi har 20 års erfarenhet av badrumsrenovering med ett gediget intresse för att ständigt utvecklas och göra de mest estetiskt tilltalande badrummen på marknaden. Vill du ha ett badrum som är av absolut högsta kvalité men som också skapar en atmosfär som ger dig energi dag efter dag så är vi rätt för dig. Vi erbjuder den mest kunniga personalen med bästa möjliga service och självklart får ni badrum som ni kommer att älska att vara i!

Varje projekt är ett unikt arbete som vi är stolta över att kunna leverera till nöjda kunder. Läs fler recensioner på:

Renovering av kök och badrum

Vi har anlitat Levande stenar för att renovera kök och badrum, och i den renoveringen inkluderades en förändring i planlösningen. Isak på Levande stenar är verkligen en talang framförallt när det gäller murverk och kakel. Vi är så nöjda med köket och badrummet, som blev superfint. Vi är också otroligt nöjda med att det inte syns över huvud taget att planlösningen och dörrlösningar en gång i tiden såg annorlunda ut än vad den gör nu efter renoveringen. Isak var tillmötesgående vad gäller särskilda önskemål och strävade alltid efter att vi skulle bli nöjda och tillfreds med resultatet. Han gav ofta information om processen och hjälpte till med tips och råd i valsituationer när vi var osäkra. Isak var vänlig och alltid hjälpsam. Vi skulle gärna anlita Isak i framtiden. Särskilt när det gäller badrum, är han det självklara valet. Totalbetyg 5 av 5.

– Amani (2019-08-05)


Renovering av badrum

Isak, firma Levande stenar har renoverat mitt badrum från grunden som dessutom var angripen av svartmögel, arbetet fortlöpte som planerat utan problem och slutresultat blev av toppklass enligt min uppfattning, så jag är nöjd och ger därmed en 5 omdöme. Kan varmt rekommendera firma Levande stenar för tänkta kunder.

– Bengt (2019-09-09)

Följ oss i sociala medier!